Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2018, 15:40
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Talentovaný Sensey sa predstavuje debutovým EP s moderným zvukom

HUDBA
Uložiť Uložené

21letý český raper prichádza s prvým väčším štúdiovým počinom.

Talentovaný mladý raper Sensey, ktorý sa postupom času čoraz viac dostáva do povedomia verejnosti aj prostredníctvom hitov s Calinom, Hugom Toxxxom alebo s producentom Mad Skillom má vonku EP s názvom Die Young & Beautiful.

Talentovaný Sensey sa predstavuje debutovým EP s moderným zvukom

Prvotinu jednej z nádejí československej rapovej scény doprevádza moderný zvuk, precítený prejav a jedinečná temná atmosféra. Sensey sa nebojí nahlas vyjadrovať o depresiách, láske, sexe, experimentoch s drogami alebo túžbe po bohatstve, kľúčovým témam celého projektu.

Už v nedeľu sa dočkáme videoklipu na jednu z piatich skladieb, konkrétne na titulnú záležitosť Die Young & Beautiful s popovým nádychom. Zatiaľ sa môžeš navnadiť farebným vizuálom na veselú skladbu Lítám nad městem a vypočuť si celý počin napríklad na digitálnych platformách.

Do tohoto EP jsem se snažil dát kus sebe. Věci, který jsem skutečně prožil a ke kterým jsem se chtěl vyjádřit. Snažil jsem se, aby každá písnička měla odlišnej sound, ale zároveň aby celý EP tvořilo sourodej celek.

Domov
Zdieľať
Diskusia