Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2018, 9:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

TWiiNSky prespievali miliardový hit. Spoznáš rozdiel?

HUDBA
Uložiť Uložené

Asi áno.

Sesterské spevácke duo TWiiNS pôsobí v hudobnom priemysle už viac ako dve dekády, no ešte stále nás dokáže prekvapiť. Zatiaľ najväčším highlightom ich súčasnej kariéry je spolupráca s Flo Ridom na skladbe One Night Stand, ktorá však nemala veľa predpokladov preraziť aj v zahraničí. Predsa len, v rámci slovenských YouTube kanálov sa to zatiaľ podarilo len raz, teda opakovane, ale vďaka jedinému interpretovi.

Teraz sa však Veronika a Daniela rozhodli vyskúšať inú taktiku a namiesto vlastnej tvorby nahrali cover úspešnej španielskej skladby Sin Pijama od Becky G a Natti Natasha. A ak si o nej dodnes nepočul, tak sa asi nič nedeje, ani my. Aj napriek tomu už nazbierala viac ako miliardu views, takže jednoduché skopírovanie by malo stačiť. 

Výsledok už pokojne zhodnoť sám. Ako bonus dostávame aj jednoduchý vizuál zo štúdia, takže môžeš vidieť, že to speváčky myslia naozaj vážne.

Domov
Zdieľať
Diskusia