Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2018, 19:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West posiela lásku Snoop Doggovi aj Trumpovi

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Zároveň sa z jeho Twitteru dozvedáme ďalšie zaujímavosti, ktoré však, žiaľ, nesúvisia s avizovaným hudobným projektom YANDHI.

Kanye West neostáva v posledných mesiacoch svojej povesti nič dlžný a kontroverziou nás zásobuje viac než pravidelne. Zatiaľ sa mu v tomto roku podarilo ako interpretovi vydať dva albumy a zopár ich aj hudobne odprodukoval, no prakticky od posledného releasu z Wyomingu sme sa dočkali len zopár bizarností a prázdnych sľubov. 

Ako bonus sa Ye stihol pohádať s Drakeom, aj keď všetko nasvedčuje tomu, že bol do sporu zapojený neprávom. Na skutočný záver tohto beefu však ešte čakáme, takže je priveľmi skoro robiť závery. 

Popri všetkých ďalších kontroverziách na Yeezusa ešte pred pár dňami zaútočil Snoop Dogg, ktorý prišiel s teóriou o tom, že Drizzyho In My Feelings je venované Kim Kardashian, čo by pochopiteľne pre Kanyeho znamenalo, že jeho kanadský kolega mal niečo s jeho ženou. Pôvodne sme síce predpokladali, že sa v tomto prípade Kanye West odmlčí, no dočkali sme sa veľavravného vyjadrenia prostredníctvom Twitteru, kam sa prednedávnom vrátil. 

Kanye West posiela lásku v tričku s hlavou Snoop Dogga

Stále však platí, že od Yeho očakávame vydanie projektu YANDHI, ktoré je naplánované na druhú polovicu novembra . Ešte pred tým by mal odcestovať do Afriky, kde ho chce podľa vlastných slov dokončiť ako mimozemský Ye. 

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Na svojom Twitteri ešte kontroverzný raper rieši, že jeho vzťah s Donaldom Trumpom pomohol známej Američanke, ktorá bola odsúdená na 21 rokov za prevážanie kokaínu. Kim Kardashian prišla s týmto prehlásením včera v The Alec Baldwin Show a jej manžel túto skutočnosť potvrdil zdieľaním na sociálnej sieti. 

Svoj názor na aktuálne témy týkajúce sa Kanyeho Westa nám pokojne napíš do komentárov, aj keď je asi každému jasné, že sa vrátil do svojich starých výstredných koľají, kedy ho baví pútanie pozornosti z každej strany. 

Domov
Zdieľať
Diskusia