Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2018, 11:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako znie Separ, P.A.T. či Dara Rolins na albume Lvcasa Dope a DJa Wicha?

HUDBA DARA ROLINS
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa dočkali vydania spoločného albumu dvoch na prvý pohľad úplne odlišných členov českej rapovej scény.

Na netradičné spolupráce v rámci československej scény sme si už za posledných pár rokov zvykli a prekvapí nás skutočne máločo. Asi nikto by však nečakal, že sa niekedy môže spojiť cesta už legendárneho DJa Wicha a mladého Lvcasa Dope, ktorý však v žiadnom prípade nie je začiatočníkom.

Obaja posledných pár mesiacov pracovali na spoločnom projekte s názvom Diamant, ktorý práve dnes oficiálne uzrel svetlo sveta. Už sme sa dočkali prvej plnohodnotnej ukážky aj s videoklipom, kde hosťuje Kontrafakt a Kali a včera hneď ďalšej, tentokrát s Čis T-m. 

V prípade, že si si zakúpil originálny nosič, dostal si privilégium vypočuť si album v predstihu zopár desiatok hodín. Dnes sa však Diamant dostáva aj na streamovacie služby a je dostupný pre všetkých. 

Nezabudni nám dať do komentárov vedieť, čo si o tomto spojení myslíš a ako sa ti výsledok páči. Zároveň ešte pripomínam, že na tomto projekte hosťujú aj kapacity ako P.A.T., Separ či Dara Rolins, takže nám pokojne napíš, aká spolupráca ti zo všetkých vyhovuje najviac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia