Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2018, 11:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov vyhlásil, že útok McGregora na jeho autobus malo zorganizovať samotné UFC

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruský bojovník na náhody neverí.

Conor McGregor v apríli tohto roku priletel do amerického New Yorku, aby tam napadol autobus ruského bojovníka Khabiba Nurmagomedova aj so svojím početným tímom tvrdých chlapcov.

Vtedy ešte svet ani nesníval o tom, že si onedlho obaja zmerajú sily v oktagone, a tak všetko vyzeralo ako obyčajná pomsta. 

Khabib však s odstupom času situáciu vníma rozdielne. V rozhovore pre ruskú štátnu televíziu vyhlásil viacero zaujímavých vecí. Samotné UFC podľa neho na 70 percent o útoku vedelo a pomohlo ho McGregorovi naplánovať, aby vzbudilo mediálnu pozornosť pred pripravovaným súbojom.

Khabib sa zamýšľal nad tým, ako sa mohol Conor s partiou chlapov dostať na parkovisko s autobusmi, keď ho mala ochranka dávno zastaviť. Aj samotný autobus sa najskôr pohol dopredu akoby chcel z parkoviska rýchlo odísť, ale potom sa vrátil späť a priamo pred rozzúreného McGregora.

Nurmagomedov momentálne vedie s UFC aj nevadským úradom menšiu vojnu, avšak Dana White už viackrát podobné teórie o účasti UFC na plánovaní útoku poprel a odmietol. 

Domov
Zdieľať
Diskusia