Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018 o 16:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nový iPhone XS zažíva prvý problém. Stovky ľudí, ktorí ho už dostali do rúk, sa sťažujú na slabý a vypadávajúci signál

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Čerstvé kusy sa možno stretávajú s nedostatkami

Spustenie výroby a predaja nových zariadení sa občas nezaobíde bez väčších či menších problémov. Nové mobilné telefóny od Apple sa okamžite po predstavení stali obrovským hitom a našťastie nezačali spontánne horieť a vybuchovať, avšak ani Apple problémy neobišli.

Na internete sa začali objavovať prvé príspevky od nespokojných užívateľov, ktorí už majú iPhone XS a XS Max k dispozícii. Sťažujú sa na slabý mobilný aj Wi-Fi signál, ktorý mal byť oproti starším Apple výrobkom na oveľa vyššej úrovni, ale zatiaľ tomu pri niektorých kusoch nič nenaznačuje.

Negatívne skúsenosti sa objavili na portáloch Reddit, MacRumors či priamo na Apple fóre. Aj keď sa hneď objavili špekulácie, že by mohlo ísť o výrobnú chybu s prijímačom signálu, zrejme pôjde len o neveľkú komplikáciu, ktorá sa bude dať odstrániť aktualizáciou softvéru.

Analýzu problému vzali jednotliví užívatelia vážne, čo si môžeš na vlastné oči overiť na Reddite.

Kontrolovali a merali tam signál, porovnávali si svojich poskytovateľov dátových služieb a sťažovali sa na to, že oproti starému iPhonu 8 či viacerým telefónom s Androidom nestrácali signál tak intenzívne, ako pri novom Apple zariadení.

Ľudia mali v mnohých prípadoch pocit, že problém so signálom zažívajú len oni. Na druhej strane, časť užívateľov hlásila rýchlostný posun vpred. 

Domov
Zdieľať
Diskusia