Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2018, 10:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Huawei rozdával ľuďom čakajúcim v rade na nový iPhone XS power banky. Vraj sa im s mobilom od Apple zídu

TECH APPLE HUAWEI IPHONE
Uložiť Uložené

Čínska spoločnosť zabáva najnovším kúskom internet.

Čínska spoločnosť Huawei sa v posledom čase šplhá v hierarchii výrobcov smartfónov. Nebojí sa zaútočiť ani na marketingovom fronte, pretože pred Apple obchodom v Singapure pred pár dňami pripravila čakajúcim zákazníkov menšie prekvapenie.

Desiatky ľudí si pred Apple Store priniesli vlastné spacáky či vankúše, aby sa mohli stať prvými ľuďmi, ktorí si vyskúšajú novinky ako iPhone XS, XS Max či XR.


Napriek dokonalej propagácii však Apple za svojou konkurenciou na mnohých frontov zaostáva. Technológie sa hýbu dopredu neuveriteľnou rýchlosťou a Apple aj tak nedokáže vo svojich telefónoch poskytnúť poriadnu kapacitu batérie, čo Huawei vtipne využil.

Zamestnanci rozdávali čakajúcim zákazníkov Apple power banky, pričom čínsky výrobca ľuďom na baleniach poslal aj milý odkaz: „Tu máš power banku. Budeš ju potrebovať, Huawei.“ Nenarážal pritom len na čas strávený v spacáku pred obchodom, ale neustále nadávanie na vybíjajúci sa iPhone.

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30



Domov
Zdieľať
Diskusia