Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 16:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Šéf UFC vyhlásil, že youtubera Logana Paula by v oktagone zavraždili. Zmlátili by ho a všetko by rýchlo oľutoval

ŠPORT DANA WHITE LOGAN PAUL UFC
Uložiť Uložené

Súťaženie v UFC nie je pre každého.

Na konci augusta sa do ringu postavili Logan Paul a KSI. Obaja youtuberi prilákali viac ako 800-tisíc divákov a na zápase slušne zarobili, pričom budúci rok nás čaká odveta v Spojených štátoch amerických.

Ani jeden z nich si v súboji nepočínal najhoršie. Sebavedomia majú na rozdávanie, čo Logan potvrdil pri jednom z rozhovorov na letisku, keď vyhlásil, že by chcel bojovať v UFC a vyzvať aj samotného Conora McGregora.

Odvtedy už mediálny záujem trochu upadol, avšak opäť vzrástol po krátkej otázke na šéfa UFC. Dana White momentálne zažíva náročné chvíle, pretože o dva týždne čaká UFC súboj Nurmagomedov a McGregor, ale nezabudol poslať Loganovi jasný odkaz.

Vyhlásil, že keby vstúpil do UFC, tak by ho v oktagone niekto zavraždil. Vraj by ho zmlátili tak, že by svoje rozhodnutie bojovať okamžite oľutoval. Keby mu on sám povolil do klietky vstúpiť, tak by ho zrejme mala zatknúť polícia. Logan preto zrejme nemá v UFC žiarivú budúcnosť.

Napriek tomu stihol na Twitteri zareagovať so slovami, že Dana rozmýšľa príliš jednoducho. Odkázal mu, aby sa prestal pretvarovať, že pomáha len samotnému športu, aj keď mu v skutočnosti ide len o peniaze. Dana vraj nemá ani poňatia o tom, čo Logan Paul dokáže.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30


Veľmi podobne sa Dana White vyjadril aj pre TMZ

Domov
Zdieľať
Diskusia