Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2018 o 18:15
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Brutálny vrah Michael Myers z kultového Halloweenu je späť! Jeho krvavé besnenie sa pokúsi zastaviť odhodlaná Jamie Lee Curtis

FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Ako dopadne stretnutie starých známych? Nové zábery vám čo to napovedia.

Ignorujte všetko čo ste počuli a vedeli o predošlých častiach. Teda samozrejme s výnimkou Carpenterovej jednotky z roku 1978. Práve na ňu bude totiž najnovší diel (dejovo vlastne druhý) série nadväzovať.

Do akcie sa vracia aj vrahova potenciálna obeť Laurie (Jamie Lee Curtis), ktorá sa v novom Halloweene stane Myersovým hlavným protivníkom bažiacim po odvete.

K ženskému obsadeniu sa ďalej pridáva Judy Greer, stvárňujúca Laurinu dcéru Karen a Andi Matichak s postavou jej vnučky Allyson.

Herečka sa najnovšie prostredníctvom svojho účtu na Twitteri vyjadrila, že Laurie bude tentokrát čeliť svojmu osudu. Konflikt medzi ňou a Michaelom Myersom je dobre znázornený aj na nižšie priloženom plagáte.

Upútavka nám hneď v úvode ukáže, že Myers ani za dlhé roky nezabudol, aká je jeho obľúbená zbraň. Pokiaľ má síce po ruke také kladivo, určite ho využije. Ale všetci hororoví nadšenci vedia, že zo všetkého najviac miluje dobre naostrený, kuchynský nožík. Zdá sa, že krv potečie prúdom.

Snímku režíroval David Gordon Green (Stronger, Joe) a na scenári pracoval s Jeffom Fradleym (seriál Vice Principals) a Dannym McBrideom (Your Highness).

Odporúčané
Syna otrávil sladkosťami s kyanidom, aby splatil svoje dlhy. Krátko predtým mu totiž založil životnú poistku Syna otrávil sladkosťami s kyanidom, aby splatil svoje dlhy. Krátko predtým mu totiž založil životnú poistku 5. marca 2024 o 9:30

Slovenskej i českej premiéry sa hororoví nadšenci dočkajú už zhruba o mesiac, presnejšie 18. októbra (říjen) 2018.

Zaujíma vás dôvod, prečo sa rozhodli filmári preskočiť všetky pokračovania a nadviazať na prvý a podľa mnohých zároveň najlepší diel série? V tom prípade vám odporúčame prečítať náš článok.

Brutálny vrah Michael Myers z kultového Halloweenu je späť! Jeho krvavé besnenie sa pokúsi zastaviť odhodlaná Jamie Lee Curtis
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia