Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2018, 11:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskému rýchliku sa odtrhli vagóny a zostali osamotené stáť na trati. Náš internet sa opäť zabáva na ZSSK

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Podobnú situáciu by nevymyslel ani ten najlepší scenárista.

Železničná spoločnosť Slovensko nebola nikdy zárukou dokonalej spoľahlivosti. Neustále opravy na trati či meškania vlakov zažívame v našej krajine na dennom poriadku, ale Peter zažil situáciu ako z kocúrkova.

Cestoval v rýchliku 811 Sitno a ako informovala facebooková stránka Zomri, Peter odrazu zostal prekvapený, pretože aj so svojím vagónom náhle zastali na trati. Po pohľade z okna mu bolo hneď jasné, kde sa stala chyba.

Rušeň rýchlika jednoducho zabudol svoje vozne za sebou a hneď za tým prvým sa súprava roztrhla. V oblasti medzi Kalnou nad Hronom a Levicami museli cestujúci čakať na vyšetrovateľov, pretože železničné súpravy sa koniec koncov ani na Slovensku netrhajú každý deň.

Napokon železničiari situáciu vyriešili lišiacky, pretože rušeň aj s prvým vozňom poslali do Levíc a zostávajúce vagóny zase do Kalnej nad Hronom.

Domov
Zdieľať
Diskusia