Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2018, 15:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena tvrdila, že jej pes je vegetarián. Po experimente v televíznej šou ju ľudia vysmiali

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Chovateľka vždy trvala na tom, že svojho psa zmenila na vegetariána.

Nie je nič zlé na tom, ak sa človek rozhodne zmeniť svoje stravovacie návyky a vyradí z jedálnička mäso. Existuje hromada dôvodov, prečo by sme ako ľudia nemali mäso konzumovať, lenže nútiť nabehnúť na rovnaký životný štýl aj našich domácich miláčikov nemá zmysel.

Psy si pochutnávajú na zelenine rovnako ako na mäse a ohrozovať zdravie štvornohých chlpáčov kvôli vlastnému presvedčeniu by sme nemali, čo však nezastavilo Lucy Carrington.

Britka odvážne vyhlasovala, že počas tohtoročného leta upravila jedálniček svojmu psovi Stormovi. Vraj začal jesť výlučne zeleninu a stravu pre psov, ktorá neobsahuje mäso, a tak s ním majiteľka prišla do britského telerána This Morning na stanici ITV, aby celej krajine hrdo domáceho miláčika ukázala.

Moderátori si pre Storma pripravili jednoduchý experiment, pomocou ktorého mali divákom ukázať, že aj pes si vie mäso odpustiť. Postavili pre neho dve misky, jednu plnú zeleniny a druhú plnú mäsa.

Vegetarián Storm potom okamžite vyrazil k tej s mäsom a pochutnával si na ňom, pričom po chvíli si mäsovú pochúťku zmixoval s kúskami zeleniny. Väčšina divákov zdieľala rovnaké pocity o tom, že Lucy aspoň na vlastné oči videla svoje nezmyselné rozhodnutie kŕmiť ho výlučne zeleninou.

Reakcie ľudí na seba nenechali dlho čakať




Domov
Zdieľať
Diskusia