Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2018, 12:25
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Tyler, The Creator a A$AP Rocky sa pripomínajú old schoolovou skladbou, ktorú produkoval Kanye West

HUDBA ASAP ROCKY KANYE WEST
Uložiť Uložené

Vychutnaj si zemiakový šalát, ktorý uvarili Tyler, the Creator a A$AP Rocky v Paríži.

Priateľstvo medzi Tylerom, The Creatorom a A$AP Rockym je už niekoľko rokov jedným z najväčších v hudobnom priemysle, a z času na čas nám ho dokazujú i zaujímavou skladbou. A tá najnovšia takisto nie je žiadnou výnimkou. Obaja si totiž strihli niekoľko silných sloh na old schoolovej inštrumentálke od Kanyeho Westa, ktorú v roku 2003 naspievali speváčky Monica a Missy Elliot na skladbe Knock Knock. Raperi nám naservírovali rovno i videoklip, ktorý natočili v Paríži.

Tyler a Rocky sa nevyhli niekoľkým aktuálnym témam vo svetovom hip-hope, namedropujú luxusné značky a Rocky si tu taktiež neospustil narážku na starší instagramový beef s 50 Centom, ktorý sa mu pred časom vysmieval za kabelku. Skladba s uleteným názvom Potato Salad má výrazný true schoolový vibe, podobne ako niekoľko ďalších na Rockyho poslednom albume Testing. Udržiavanie klasického hip-hopového zvuku nás zahrieva pri srdci.

Domov
Zdieľať
Diskusia