Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s Freshlabels.
12. júla 2018, 20:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Toto sú najlepšie batohy na festival. S výberom nám pomohol Paulie Garand

MÓDA
Uložiť Uložené

S Pauliem Garandom sme sa vybrali do známeho pražského Freshlabels Backpack Store, kde sme zisťovali, ako by mal vyzerať ideálny festivalový batoh.

Festivalová sezóna je už v plnom prúde, máme za sebou napríklad Beats4Love alebo Pohodu a už teraz sa nevieme dočkať ďalších udalostí pod holým nebom. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli pripraviť si pre vás v spolupráci s Freshlabels video, v ktorom sa dozvieš niečo viac o tom, na čo si dávať pozor pri výbere batohu. Bez toho sa totiž na festivale v žiadnom prípade nezaobídeš.

Spoločne s Pauliem Garandom a moderátorkou Petrou sa pokúsime vybrať ideálny festivalový batoh a zároveň si povieme, aké parametre by mal spĺňať. Našim cieľom je v prvom rade uľahčiť vám hľadanie vhodného batohu a upozorniť, na čo si dávať pozor.

Vyspovedali sme tiež brand menežéra Mateja, ktorý nám porozprával čosi viac o svojej práci, keďže v Československu nemá medzi obchodmi s batohmi konkurenciu. Zaujímalo nás, či bolo náročné dať dokopy takto široký výber a čo všetko pri selekcii predávaných značiek zohľadňujú. Viac sa už dozvieš v samotnom videu a ak ťa niektorý z batohov zaujal, utekaj na freshlabels.cz.

Domov
Zdieľať
Diskusia