Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2018, 15:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

DMS oznámili na Hip Hop Žije vydanie ďalšieho albumu!

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Separ, Dame a Smart sa po úspechu s MMXV chystajú na ďalší spoločný projekt, ktorý by mal vyjsť ešte v tomto roku.

Aj keď zoskupenie DMS existuje už približne dekádu, intenzívnejšie ho široké publikum začalo vnímať až s príchodom Separovej slávy, ktorá má stúpajúcu tendenciu vlastne až do dnešného dňa. Dôkazom bolo aj piatkové vystúpenie na festivale Hip Hop Žije, kde sa prišli pozrieť tisícky návštevníkov. Všetci boli okrem nadupanej show svedkami oznámenia potešujúcej správy, keďže Separ, Dame a Smart oficiálne oznámili ďalší spoločný projekt.

Ten by sa mal medzi fanúšikov dostať v závere roku 2018, no žiadne ďalšie podrobnosti zatiaľ neexistujú. Chalani zároveň odprezentovali prvý, zatiaľ stále nevydaný singel s názvom Kardio, ktorý rozhýbal celý dav aj napriek tomu, že ho nikdy predtým nepočuli. Na oficiálne vydanie si budeme ešte chvíľu musieť počkať. DMS totiž majú v pláne natočiť aj sprievodný vizuál.

V minulom roku vydali obaja rapoví členovia svoje sóla, takže je tento krok pochopiteľný. Budeme zvedaví, či sa im podobne ako v prípade projektu MMXV podarí dať dohromady album roka a akým smerom sa bude uberať. 

 

@hiphopzije 2018 pokracuje v Prahe uz 28.7. BRATISLAVA bola

Příspěvek sdílený PREPÁČTE OFFICIAL (@separ.dms),

Domov
Zdieľať
Diskusia