Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. júna 2018, 17:38
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Pornhub pridáva titulky pre nepočujúcich divákov. Portál im chce poskytnúť tú správnu atmosféru, o ktorú prichádzajú

ZAUJÍMAVOSTI PORNHUB
Uložiť Uložené

Viac ako 1000 videí z rôznych kategórií bude doplnených o špeciálne titulky.

Jedna z najväčších a najnavštevovanejších stránok pre dospelých Pornhub prichádza s benevolentným krokom pre zdravotne postihnutých ľudí. Hovoríme konkrétne o nepočujúcich divákoch. Portál sa im totiž rozhodol vyjsť v ústrety a pridať do svojich najlepších videí špeciálne titulky pre všetkých ľudí bez sluchu, ktorí prichádzajú o nemenej významnú zvukovú zložku. Budú tak môcť zažiť dokresľujúcu atmosféru a tak sa správne "naladiť."

Spoločnosť predstavila program, vďaka ktorému pridá titulky do viac ako 1000 videí. Tie špeciálne vyberali pracovníci zo všetkých kategórií. Nezabudli ani na ženy, homosexuálov či bisexuálov. Celý systém spočíva v rozpoznaní hovoreného textu, no taktiež aj emócií v danej chvíli.

Údajne až 15% dospelých Američanov má problém so sluchom, čo je približne 37,5 miliónov ľudí len v Spojených štátoch. Projekt nie je ani zďaleka prvým, ktorý má za účel pomáhať znevýhodneným divákom. V roku 2016 video portál pre dospelých vytvoril aj komentované videá určené pre zrakovo postihnutých používateľov. Okrem toho podporuje aj vzdelávaciu činnosť medzi mládežou a seniormi a taktiež každý rok pomáha pomocou štipendia vo výške až 25000 dolárov, ktoré udeľuje všetkým šikovným študentom.

Domov
Zdieľať
Diskusia