Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2018, 2:46
Čas čítania 0:00
Marek R.

Martin Dúbravka je už kmeňovým hráčom Newcastlu, klub využil možnosť na jeho kúpu z pražskej Sparty

ŠPORT MARTIN DÚBRAVKA PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Výborná správa na úvod prestupového obdobia.

Posledné zimné prestupové okno bolo poriadne šialené a jeho vrcholmi boli prestupy Coutinha či Sáncheza. Slovenského fanúšika však určite najviac v danom čase potešila nečakaná správa o brankárovi Martinovi Dúbravkovi, ktorý skončil v samotnej Premier League

Vyhliadol si ho nováčik ročníka z Newcastle, kam sa vybral hosťovať z pražskej Sparty. Netrpezlivo sme vtedy čakali, kedy sa postaví medzi tri žrde slávneho klubu a na úvod mal pred sebou náročnú skúšku, keď ho čakal debut hneď proti Manchestru United.

 


Nakoniec z toho bola výhra jeho tímu a dokonca čisté konto a ako ukázali ďalšie zápasy, nebola to len náhoda. Martin sa stal jednoznačnou jednotkou v bráne The Magpies, výhry na jeho konto pribúdali, fanúšikovia skandovali jeho meno a netrpezlivo sme tak čakali, či klub využije možnosť na trvalý prestup.

Aj počas posledného zápasu Premier League proti Chelsea Dúbravka dokázal, prečo ho klub jednoducho musí kúpiť, keď si proti londýskemu klubu pripísal na konto ďalšiu nulu.

A v stredu sme sa konečne dočkali. Straky potvrdili, že 29-ročný gólman sa nebude vracať do Sparty, ale už je stálym hráčom slávneho klubu Premier League. Ten si ho poistil až do roku 2022 a my tak dúfame, že dovtedy bude stále brankárskou jednotkou.


Domov
Zdieľať
Diskusia