Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2018, 11:46
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Drake si berie všetku pozornosť médií s prvým singlom z albumu Scorpion a trefne nadväzuje na diss venovaný Kanyemu a Pushovi

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Hlava labelu OVO Sound zvláda marketing na jednotku s hviezdičkou a servíruje nám skladbu I'm Upset z nadchádzajúceho projektu.

Kanadský interpret je aktuálne najväčšou hviezdou hudobného priemyslu a svoje postavenie využíva naplno po všetkých stránkach. Len deň po tom, ako Drake vydal diss na Kanyeho Westa s Pushom T, prichádza to, čo mnohí  diskutujúci očakávali.

Prvý singel z albumu Scorpion sa dostáva medzi ľudí a celkom trefne nadväzuje na situáciu uvedenú vyššie, keďže dostal veľmi výstižný názov I'm Upset. Champagne Papi je očividne na vrchole svojích síl a do produkcie od Oogie Manea posiela tvrdé riadky hneď od úvodu, ktoré postupne gradujú v závere. Celé to vyzerá, ako veľmi dobre premyslený ťah, za aký by sa nehanbil ani majster v danom obore, ktorý tentokrát stojí na opačnej strane barikády. 

Nás nové záležitosti zo štúdia OVO Sound potešia takmer zakaždým a dnešok nie je výnimkou, pričom už netrpezlivo čakáme na koniec júna, kedy sa dočkáme v poradí 5. sólového albumu 31-ročného rodáka z Toronta. Teraz si už avšak skráťte vyčkávanie podarenou skladbou, ktorá vám okrem iného priblíži aj Drakeové pravidelné výdaje. 


I'ma always take the money over sex
That's why they need me out the way
What you expect?

  

Samotný Drake uviedol ku skladbe popis: "Anyways...back to this album..." a zrejme tak pochoval nádeje na pokračovanie v dissovaní s dvojicou zastupujúcou G.O.O.D. Music. 

Domov
Zdieľať
Diskusia