Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 13:14
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Floridské mesto pri nočnom výpade prúdu omylom varovalo občanov pred extrémnym návalom zombíkov. Niektorí z nich sa poriadne vydesili

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Niektorým obyvateľom táto informácia nedala spať.

Predstava života vo svete chodiacich mŕtvol, podobne ako v obľúbenom seriáli The Walking Dead, je pre niektorých nočnou morou. No určite by sa medzi vami našli aj takí, ktorí by sa chceli stať Rickom či Darylom. Teda aspoň na chvíľu.

Obyvatelia floridského mestečka Lake Worth zrejme neboli veľmi nadšení po tom, čo ich miestne autority varovali pred zvýšeným výskytom zombíkov. Stalo sa tak len takmer dve hodiny po polnoci ako následok výpadku prúdu, ktorý postihol sedem tisíc obyvateľov.

Občanom bola poslaná výstraha s textom, že Lake Worth a Terminus (miesto zo seriálu) podlieha nadmernej aktivite nemŕtvych a doba opätovného nahodenia prúdu je zatiaľ neznáma. Táto informácia iste zobudila viacero ľudí a výrazne sa podpísala pod zníženú návštevnosť podnikov, tvrdí spravodajský Palm Beach Post.

Energia bola opäť prístupná už po 30 minútach a zatiaľ sa nevie, čo spôsobilo daný výpadok. Úrad verejného informovania sa občanom následne ospravedlnil a sľuboval, že po možnom hackerovi začal pátranie. O podobný žartík sa istí ľudia pokúšali už aj v minulosti, napríklad pri hurikáne Irma, avšak neúspešne.

Odporúčané
10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 27. júla 2020, 16:27

Autority nabúranie systému zobrali s nadhľadom a starosta mesta Michael Bornstein s úsmevom na tvári sľuboval, že zombíci žijúci v Lake Worth sú priateľskí a vítaní miestnou políciou.

Domov
Zdieľať
Diskusia