Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 10:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Iba 12-ročný chlapec ukradol mame kreditku a odletel do exotiky na Bali. Po hádke nemal chuť zostať doma a túžil zažiť dobrodružstvo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ani nízky vek chlapcovi nezabránil splniť si sen.

Mladý Austrálčan spôsobil svojim rodičom neuveriteľné množstvo nových vrások na čele. Len 12-ročný školák, ktorého meno bolo radšej ponechané v anonymite, vždy túžil navštíviť exotické Bali. Sny sa mu nesplnili ani nedávno, pretože sa pohádal s mamou po tom, čo ho tam nechcela vziať. Všetko preto zobral do vlastných rúk a vymyslel dokonalý plán na to, ako obísť akúkoľvek prekážku a dostať sa na Bali úplne sám.

Ukradol svojim rodičom kreditnú kartu a potom si vymyslel dôvod na to, aby mu babička dala do rúk aj cestovný pas. Vďaka internetu zistil, ktoré letecké spoločnosti umožňujú letieť 12-ročnému dieťaťu bez dospelého doprovodu, a potom mu zostávalo už len zopár príjemných povinností. Zarezervoval si hotelovú izbu v luxusnom hoteli All Seasons a mohol sa vydať na cestu.


Po príchode na vlakovú stanicu sadol na vlak a odviezol sa na letisko. Na získanie palubného lístka použil automat namiesto ľudskej sily a odletel do mesta Perth. Prešiel tam otázkami o tom, prečo cestuje sám, a potom odletel na Bali. Na získanie letenky potreboval len číslo študentského preukazu a pas, aby si aerolinka overila, či má chlapec skutočne 12 rokov a či chodí do školy.

V hoteli zase recepciu oklamal so slovami, že bude v izbe len čakať na svoju sestru. Škola si však neprítomnosť chlapca rýchlo všimla a zalarmovala rodičov, ktorí onedlho zistili, kam sa chlapec vybral. Na Bali ho odišla vziať vlastná mama, ktorá nebola vôbec nadšená. A my sa jej ani nečudujeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia