Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2018, 20:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Už tento piatok pokrstí Ektor svoj album ALFA v Bratislave. Chýbať nebude špeciálny slovenský hosť a obrovská šou

HUDBA BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Bratislavské MMC bude hostiť krst Ektorovho šiesteho štúdového albumu s názvom ALFA. Okrem pražského rapera vystúpi aj Strapo!

Ektor vydal pred pár mesiacmi svoj šiesty štúdiový album, ktorý vznikal počas toho, ako si dal kompletnú pauzu od živých vystúpení, čím získal dostatočný odstup. Tento krok sa v konečnom dôsledku odráža aj na samotnom projekte, čo berieme všetkými desiatimi. Aktuálne má jeho autor za sebou dvojicu neuveriteľných shows v pražskom Sasazu a tiež sériu vystúpení naprieč celým českom.

Pražský raper však veľmi dobre vie, že jeho fanúšikovská základňa siaha aj na Slovensko, a tak sa rozhodol spraviť krst aj v hlavnom meste. Už tento piatok - 13.3. teda ožije bratislavské MMC Ektorovym albumu ALFA, kde rozhodne nemôžeš chýbať. Môžete si byť istí, že to bude nechutne veľké a dôkazom je aj účasť Strapa, ktorý bude pravdepodobne krstným otcom.

Lístky sú ešte stále v predaji, no je možné, že na mieste už nebudú, takže odporúčame poponáhľať sa s kúpou na ticketportal.sk. Ultra VIP sú už preč, no zopár klasických a VIP lístkov je ešte stále k dispozícii. Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebook udalosti. Vidíme sa? 

Už tento piatok pokrstí Ektor svoj album ALFA v Bratislave. Chýbať nebude špeciálny slovenský hosť a obrovská šou
Domov
Zdieľať
Diskusia