Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2018, 11:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sarkastické ilustrácie o dnešnej spoločnosti, ktoré často na prvý pohľad nepochopíš. Ruský umelec sa na svet pozerá z inej perspektívy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Anton Gudim ukrýva do svojich ilustrácií trefné odkazy.

Kreativitu, flexibilitu či odolnosť voči stresu dnes vyžaduje každý zamestnávateľ. Postupom času sa z podobných požiadaviek stalo tradičné klišé a rovnako dopadli po rokoch mnohé ďalšie súčasti našej spoločnosti. Vďaka svojej vlastnej kreativite do sveta spoločenských klišé už dávnejšie vstúpil aj ruský ilustrátor Anton Gudim.

Namiesto roztomilých ilustrácií o zamilovaných dvojiciach či otvorenej kritike sociálnych sietí ukrýva Anton do svojich výtvorov odkazy, ktoré možno na prvý pohľad nepochopíš. Pri zdanlivo obyčajných situáciách dokáže ruský umelec vyburcovať svoje mozgové bunky do takej miery, že momentom dodá dovtedy nepredstaviteľný aspekt.

Nebojí sa skutočne kritizovať ani dnešnú spoločnosť, ale robí to tak šikovne, že by si občas jeho ilustráciu kritizujúcu modelky na Instagrame objavil priamo na profile jednej z nich. Na svet sa jednoducho Anton pozerá z rozdielnej perspektívy ako väčšina z nás, čo premieňa jeho ilustrácie na jedinečné kúsky. Nezabudni ho navštíviť aj na Instagrame či Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia