Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2018, 11:29
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Si fanúšikom hokeja a rád podporíš mladé talenty? V pondelok vypukne semifinálové derby bratislavských rivalov

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené

Dva bratislavské tímy sa stretnú v PLAY-OFF prvýkrát od vzniku súťaže.

Vysokoškoláci žijú hokejom! A nielen oni. Európska Univerzitná Hokejová Liga alebo EUHL je hokejová súťaž, ktorá je tu už nejaký ten rok. Hlavným cieľom zakladateľov tejto ligy bolo spojiť šport, a teda hokej s vysokoškolským štúdiom. Dať šancu mladým ľuďom venovať sa tomu, čo ich baví a to aj popri vzdelávaniu. 

Už v pondelok 26.3. o 19:00 vypukne na štadióne Ondreja Nepelu semifinálové derby medzi bratislavskými rivalmi Paneuropa KINGS a Diplomats Pressburg. Dva bratislavské tímy sa stretnú v PLAY-OFF prvýkrát od vzniku súťaže, takže to bude naozaj husté! A kto z nich pôjde do finále?

Si fanúšikom hokeja a rád podporíš mladé talenty? V pondelok vypukne semifinálové derby bratislavských rivalov
Zdroj: www.facebook.com

Fanúšikov hokeja i samotných hráčov určite poteší fakt, že čestné buly bude vhadzovať Miroslav Šatan. Prídu tiež známe osobnosti či legendy hokeja ako Juraj Sýkora, Dominik Graňák, Peter Kopecký, Andrej Bičan a iní. Súťažiť sa bude o voňavé BMW M3 či luxusný pobyt v Tatrách. Mužskému publiku večer vizuálne spríjemnia roztlieskavačky a všetci si rozhodne užijú brutálnu atmosféru.

Odporúčané
KVÍZ: Miroslav Šatan či Marián Gáborík? Uhádni, ktorý slovenský hokejista strelil viac gólov v NHL KVÍZ: Miroslav Šatan či Marián Gáborík? Uhádni, ktorý slovenský hokejista strelil viac gólov v NHL 9. marca 2024, 15:30

Ak si nadšenec športu a rád podporíš mladé hokejové talenty, štadión Ondreja Nepelu bude v pondelok pre teba tým pravým miestom. Či už budeš držať palce jednej alebo druhej strane, rozhodne zažiješ skvelý zápas! Viac o evente nájdeš TU

Domov
Zdieľať
Diskusia