Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2018, 23:28
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chris Evans potvrdil, že po Avengers 4 ako Captain America končí. Čaká jeho postavu smrť?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vyvrcholenie Fázy 3 MCU sa zrejme stane osudným pre viacero hrdinov. A vyzerá to tak, že Captain America bude jedným z nich.

Blížiacou sa tímovkou Avengers: Infinity War a jej zatiaľ nepomenovaným druhým dielom sa v marvelovskom univerze zavŕši Fáza 3. Tak nejako sa predpokladá, že vďaka finálnej bitke sa počet postáv pomerne preriedi. Zatiaľ samozrejme môžeme len hádať, ktorých hrdinov nechajú tvorcovia zahynúť.

Chris Evans potvrdil, že po Avengers 4 ako Captain America končí. Čaká jeho postavu smrť?
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Momentálne však Chris Evans alias Captain America potvrdil, že po Avengers 4 už v MCU nebude figurovať. Pôvodne ho zmluva viazala na 6 filmov, napokon sa predĺžila na 7, vďaka tomu, že posledná tímovka Avengers sa rozdelila na dve časti. Fanúšikovia síce tajne dúfali, že Evans loď neopustí, herec to však už oficiálne potvrdil.

Podľa profilu z The New York Times Evans momentálne nemá v pláne v sérii pokračovať, takže dotáčky, ktoré podstúpi túto jeseň budú jeho rozlúčkou s týmto univerzom. Progres skrátka nezastavíme a asi nemôžeme čakať, že sa franchise bude točiť donekonečna okolo stále tých istých postáv.

Pravdaže, Evans si to ešte teoreticky rozmyslieť, ale príliš veľkú šancu by sme tomu nedávali. Pravdepodobne ale jeho postavu nezabijú. Marvel si asi bude chcieť nechať zadné vrátka pre jeho prípadný návrat pootvorené. Infinity War dorazí do našich kín už 26. apríla (duben) 2018, jej pokračovania sa dočkáme 2. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia