Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2018, 19:07
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Emma Watson si nechala spraviť tetovanie s gramatickou chybou. Pred internetovými vtipmi si však zachovala chladnú hlavu

EMMA WATSON
Uložiť Uložené

Herečke tetovanie nevyšlo podľa predstáv.

Fantastická herečka Emma Watson tesne po Oscaroch debutovala s novým tetovaním, no keďže bola všetkých tých filmových správ poriadna hromada, ľudia na internete si zo začiatku ani nevšimli nezrovnalosť s najnovším doplnkom filmovej Hermiony. Ten mali ľudia prvýkrát možnosť vidieť na večierku Vanity Fair v Los Angeles. Emma si obliekla nádhernú čiernu róbu, ktorú sa rozhodla doplniť dočasným čiernym tetovaním.

To však nevyšlo presne podľa plánu a na ruke sa jej zjavil nápis Times Up, kde pochopiteľne chýba apostrof, na čo samozrejme poukázali tisícky internetových používateľov. Emma však na všetko promptne a s humorom zaregovala, pričom oznámila, že by si po tomto trápnom incidente najradšej najala osobného kontrolóra tetovaní, aby sa podobná situácia už nikdy nemohla zopakovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia