Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2018, 14:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Parádne video o vizuálnych trikoch a ich náročnosti pre najnovšiu Planétu opíc jasne dokazuje, že Caesar musí vyhrať Oscara za CGI!

FILMY A SERIÁLY POČÍTAČOVÉ TRIKY (CGI, VFX, VIZUÁLNE EFEKTY)
Uložiť Uložené

Pevne veríme, že Akadémia nemá pripravené nejaké nepríjemné prekvapenie. Voči pecke Matta Reevesa by to bolo viac než nefér.

Čo sa týka famózneho blockbusteru War for the Planet of the Apes, tak sme si už predstavili niektoré videá, ktoré dokazujú, akú skvelú prácu urobili ľudia zodpovední za špeciálne efekty.

Vyústilo to až v zaslúženú oscarovú nomináciu a myslíme si, že by v tom bol čert, ak by ju tentokrát opice nepremenili. Sme si istí, že po pozretí nasledovných záberov budete súhlasiť aj vy.

Parádne video o vizuálnych trikoch a ich náročnosti pre najnovšiu Planétu opíc jasne dokazuje, že Caesar musí vyhrať Oscara za CGI!
Zdroj: 20th Century Foy

Na tejto snímke sa skrátka odviedol riadny kus poctivej práce, kedy tvorcovia mysleli aj na tie najmenšie detaily. Nielen, čo sa týka samotného Caesara a jeho priateľov, ale aj celého prostredia vrátane snehových vločiek či kvapiek vody.

Nezostáva nám nič iné, než pokorne zložiť klobúk. Pevne teda veríme, že akademici sa konečne pochlapia a udelia snímke Matta Reevesa zaslúženú sošku.

Domov
Zdieľať
Diskusia