Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2018, 15:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Freddy Krueger sa vracia vraždiť svoje obete v kvalitne vyzerajúcom fanúšikovskom horore inšpirovanom Nočnou morou z Elm Street

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Freddy je už kultovou postavou hororovej histórie, takže nečudo, že jeho príbehy rozvíjajú aj amatérski nadšenci. Kúsok Nightmare: Return to Elm Street nevyzerá vôbec zle.

Fanúšikovský horor Nightmare: Return to Elm Street sa samozrejme inšpiroval kultovou strašidelnou sériou Nočnou morou v Elm Street. Freddy Krueger si tentokrát vyšliapne na mladú Sarah, ktorú trápia nočné mory a tie ju môžu stáť život.

Je teda na jej otcovi Drewovi, ktorý vyčíňanie Kruegera dokázal prežiť, aby čelil svojim vlastným démonom a zachránil tak svoju dcéru.

Snímku režíroval Domonic Smith a zahrali si v nej Nathan Epperson, Warrington Etienne, Avery E. King a David E. McMahon. Trailer ukazuje na istú remeselnú zručnosť, takže pokiaľ vás zaujímajú aj amatérske hororové produkcie, rozhodne zapátrajte po tomto kúsku. Jeho premiéra sa uskutočnila 1. januára (leden) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia