Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2018, 9:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Michael Fassbender počas svojich alkoholických excesov bil a týral svoju ex-priateľku. Hrozí koniec kariéry aj jemu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na Fassbenderove niekdajšie horkokrvné činy sa už akosi zabudlo. V ére novovzniknutej organizácie #MeToo sa ale znova dostávajú na povrch.

Michasel Fassbender sa za posledných niekoľko rokov prebojoval medzi uznávanú hereckú elitu a azda málokto si tohto nemeckého rodáka nestihol zamilovať. Napriek jeho sympatickému zjavu ale nie je žiadnym neviniatkom.

Približne pred desiatimi rokmi mal podľa všetkého nemalé problémy s alkoholom, ktoré neraz vyústili aj do násilných činov voči jeho bývalej žene Sunawin Andrews. Tá ho v časoch ich spoločného nažívania obvinila z niekoľkých aktov domáceho násilia.

Široká verejnosť sa však o jeho konaní do dnešných dní dozvedela len pramálo a zdalo sa, že sa všetko nenápadne zamietlo pod koberček. Pravda je ale taká, že začiatkom roku 2010 sa dokonca Sunawin podarilo voči Fassbenderovi vybaviť zákaz približovania.


Michael Fassbender počas svojich alkoholických excesov bil a týral svoju ex-priateľku. Hrozí koniec kariéry aj jemu?
Zdroj: Universal Pictures a The Weinstein Company

Počas jedného incidentu v roku 2009 ho bývalá priateľka našla opitého a spiaceho vo vlastnom moči. Fassbendera sa následne snažila prebudiť, na čo začal byť herec agresívny, Sunawin prehodil cez stoličku, čoho následkom si zlomila nos

Na verejnosti bola táto dvojica naposledy spozorovaná v roku 2012 po slávnostnom odovzdávaní Zlatých Glóbusov. Od tej doby už údajne neboli v kontakte. Z daných informácií teda možno predpokladať, že Fassbenderova ex-priateľka mu predošlé konania možno z časti odpustila, ale priateľstvo s ním už znova nadviazať nedokázala

Domov
Zdieľať
Diskusia