Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2018, 16:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West sa vracia na Instagram. Prekvapil valentínskou sériou starých fotiek Obamu, Jacksona, Tupaca a známych celebrtiných párov

HUDBA INSTAGRAM KANYE WEST
Uložiť Uložené

Po deviatich mesiacoch sa Kanye pripomína sériou vzácnych snímok, ktoré zachystávajú mnoho už neexistujúcich celebritných párov.

Keďže je Kanye West známy svojou nevyspytateľnosťou, nikoho neprekvapilo, že bol dlhé mesiace ticho. Podľa tohto kľúča ovláda hlavne svoje sociálne siete, keďže svoj Instagram použil naposledy v máji 2017. Od vtedy sa na ňom nenachádzali žiadne fotografie a skoro rovnako bol na tom aj jeho účet na Twitteri. Po približne deviatich mesiacoch sa teraz pripomína pri príležitosti sviatku svätého Valentína sériou vzácnych archívnych záberov, kde však neuvidiedol meno žiadneho fotografa. 

Okrem Obamu, Michaela Jacksona, Tupaca či Pamely Anderson nájdeš aj fotky Cindy Crawford s Richardom Gerem, Johna Lennona a Yoko Ono alebo Madonnu. Zatiaľ nevieme, či sa dočkáme aj niečoho ďalšieho a ani ako dlho vlastne Kanyemu vydrží profil v tejto podobe, no snáď sa čoskoro pripomenie aj hudobne. 

 

John Lennon & Yoko Ono

Příspěvek sdílený Kanye West (@kanyewest),

 

Michelle Obama & Barack Obama

Příspěvek sdílený Kanye West (@kanyewest),

 

Příspěvek sdílený Kanye West (@kanyewest),

 

Madonna & Sean Penn

Příspěvek sdílený Kanye West (@kanyewest),

Domov
Zdieľať
Diskusia