Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2018 o 11:32
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Chválený estónsky horor vás v čierno-bielom traileri vystraší netradičným štýlom, atmosférou prostredia a záhadnými príšerami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu najpodivnejší film roka 2018?

Spoločnosť Oscilloscope vám takmer iste nič nehovorí. Prichádza však s veľmi zaujímavým hororovým projektom, ktorý sa podľa informácií odohráva v Estónsku, a to v 19. storočí. Zaujímavejším faktom je, že snímka vyhrala hlavnú cenu v kategórii Najlepšia kamera na filmovom festivale Tribeca.

November nám rozpovie príbeh o mladej chudobnej dievčine túžiacej po istom chlapcovi, avšak háčik je v tom, že onen chlapec hľadí iným smerom - je zaujatý nemeckou barónkou. Svet je ovládnutý rôznymi príšerami a duchmi, no a musíme uznať, že vyzerá pomerne nezvyčajne. 

Film ladený do čiernobiela, podobne ako jedna z nových epizód Black Mirror, sa odprezentuje už na samotnom konci februára. U nás ho ale neuvidíme. Trailer nižšie sa nesie v nápaditom surrealistickom svetle a nás rozhodne zaujal. Ako pôsobí na vás? 

Domov
Zdieľať
Diskusia