Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2018, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zrebný a Frlajs si v najnovšom videu robia srandu z kávičkárov. Hlavnú úlohu bratislavského vagoša stvárnil Momo

ZAUJÍMAVOSTI MOMO
Uložiť Uložené

Ďalšie zo série videí, v ktorých sa youtuberi snažia vystihnúť konkrétne typy ľudí. Našiel si sa?

Zrebný a Frlajs sa v rámci svojho obsahu na youtube snažia vo videách vystihovať konkrétne typy ľudí a ich správanie v konkrétnych situáciách. V najnovšom videu sa zamerali na rôzne typy jedincov na káve a vo veľa prípadoch sa pravdepodobne trafili úplne presne. Okrem hipsterov, zlatokopiek či biznismenov nechýbajú ani bratislavskí vagoši a keďže ani jeden z majiteľov kanála nemá tvár na to, aby zahral aspoň polovičného mafiána, zavolali si hosťa, ktorý niektoré parametre tak trochu spĺňa.

Ako ste si už prečítali v nadpise, ide o rapera Moma, ktorý sa svojej hereckej úlohy zhostil zodpovedne a všetko zvládol. Pochopiteľne, ide len o srandu, dôkazom čoho je aj už legendárna hláška nahrávaš si to?!

Ak ťa teda podobné videá bavia, určite si prídeš na svoje. Horšie bude, ak sa v niektorej z týchto fiktívnych postáv nájdeš. Teraz už ale samotný výsledok, v ktorom nájdeš ešte jedno prekvapenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia