Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018, 15:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorcovia Narcos prichádzajú s ďalším krimi seriálom The Mechanism. Vyšetrovatelia sa v ňom dostanú na stopu obrovskej korupčnej organizácii

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix nám svoju novinku doručí koncom marca.

Nový seriálový zárez od Netflixu má názov The Mechanism a ide o voľné spracovanie skutočných udalostí, ktoré sa odohrali v Brazílii. Tie si vzali do parády tvorcovia seriálu Narcos. Malá skupina vyšetrovateľov sa dostane na stopu obrovskej korupčnej schémy. Pátranie po ľuďoch, ktorí za ňou stoja však nebude jednoduché a bude mať veľký dopad na každého z nich.

Prvá séria bude pozostávať z 8 epizód a bude sa odohrávať v Brazílii (kde sa aj natáčalo). V seriáli nájdeme teda hercov menej známych, ale keďže Narcos je obrovským hitom, dá sa predpokladať, že The Mechanism na tom bude podobne.

V seriáli si zahrali Selton Mello, Carol Abras, Enrique Diaz, Lee Taylor, Antonio Saboia, Jonathan Haagensen či Leonardo Medeiros. O réžiu sa postaral oceňovaný José Padilha. Premiéra sa uskutoční 23. marca (březen) tohto roku a trailer naznačuje, že by nás mohla čakať ďalšia strhujúca seriálová hitovka.

Domov
Zdieľať
Diskusia