Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018, 20:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Milovaný seriál Priatelia by bez smiechu v pozadí občas vyzeral ako psychopatický horor. Ross by v kazajke skončil ako prvý

FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Aj Priatelia by mohli byť občas hororovým seriálom.

Priatelia patria medzi najlegendárnejšie seriálové kúsky a milujú ho milióny ľudí po celom svete. Dobre vyskladané postavy a vtipné zápletky dokážu ľudí pobaviť aj dnes a mnohí z nás si Priateľov pustia oveľa radšej ako súčasné sitkomy, čomu len pomohol Netflix, keď seriál nedávno pridal do svojej kolekcie.

 

Aj Priatelia však majú množstvo chybičiek či záležitostí, ktoré by si človek na prvý pohľad možno ani nevšimol. Už krátko po pridaní seriálu na Netflix sa objavili kritické komentáre dnešnej mládeže o tom, akí sú Priatelia sexistickí a nevhodní, ale oveľa zaujímavejšie je pozrieť si ich bez pridaného smiechu v pozadí. Sitkomy väčšinou obsahujú zvukovú stopu smiechu po každom vtipnom momente, aby ľudia mali ešte väčší dôvod rozosmiať sa, avšak ak trochu ovládaš editovanie videí, potom ju vieš veľmi rýchlo odstrániť.

Po jej odstránení odrazu zistíš, že množstvo vtipov nie je vôbec až tak vtipných a z jednotlivých postáv sa onedlho vykľujú agresori a psychopati. Najhoršie zrejme dopadol Ross Geller, ktorý sa občas zaplietol do dialógov, aké by sa nestratili ani v hororovom filme, ale presvedčiť sa o tom musíš ty sám. Možno sa však potom budeš na Priateľov pozerať trochu inak.

Domov
Zdieľať
Diskusia