Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
ve spolupráci s Converse.
18. januára 2018, 15:58
Čas čítania 0:00
Antonín Havlík

Spoločná kolaborácia Tylera a Converse pokračuje. V novej kolekcii prezentujú kreatívne poňatie pastelových farieb

MÓDA
Uložiť Uložené

Kolekcia GOLF le FLEUR prepája kreativitu a energiu, ktorými oba brandy nepochybne oplývajú.

Vlaňajší rok bol pre 26-ročného Tylera, the Creatora prelomovým. Vôbec po prvýkrát bol nominovaný na cenu Grammy za svoj štvrtý štúdiový album Flower Boy. Spolu s ním vydal aj niekoľko úspešných singlov. Darilo sa mu však nielen z hudobného hľadiska - aj jeho kolaborácie boli nabité energiou a kreativitou, ako už je u tohto kalifornského čarodeja zvykom.

Spolupracoval s Converse na sérii neočakávaných kolekcií - od kreatívneho poňatia One Starov po uvedení vlastného modelu tenisiek GOLF le FLEUR*. Aj tento rok pokračuje Tyler s rovnakou razanciou a výsledkom je úpne nová verzia GOLF le FLEUR*.

Spoločná kolaborácia Tylera a Converse pokračuje. V novej kolekcii prezentujú kreatívne poňatie pastelových farieb
Zdroj: Converse

Tá je inšpirovaná sviežimi jarnými farbami v pastelových odtieňoch. Boli vydané tri semišové tenisky Geranium PinkBachelor BlueJade Lime, ktoré budú dostupné v unisexo veľkostiach za cenu približne 110 €. Každý pár tenisiek na bočných stranách zdobia kvetinové motívy v zodpovedajúcej tónovej farbe.

Kolekcia aj naďalej zahŕňa oblečenie, ktoré je výsledkom kolaborácie Converse Essentials a Tylerovej značky. Mikina French Terry Converse Essentials s GOLF le FLEUR* logom bude k získaniu v štyroch farebných prevedeniach: Jade Lime, Peach Pearl, Clearwater Blue a Egret vo vybraných predajniach za cenu približne 97 €- Balvnené Jersey Converse Essentials tričko zasa prichádza vo farbe havajského oceánu, čiernej, marhuľovej a bielej za približne 39 €.

Kolekcia GOLF le FLEUR* bude v predaji od 18. januáraa 2018 na converse.com, v pražskom nákupcnom centre Chodov v predajni Converse, v pražskej a bratislavskej predajni Footshopu a vo Freshlabels.

Domov
Zdieľať
Diskusia