Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2018 o 14:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chválená dráma The Post je už piatou spoluprácou Stevena Spielberga a Toma Hanksa. Navnaďte sa na skutočný príbeh výletom do zákulisia filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obsadenie je hviezdne, doposiaľ zverejnené ukážky pôsobia mimoriadne lákavo a ohlasy kritikov nešetria chválou. Snímka The Post bude rozhodne jedným z kandidátov na zisk nejakého toho Oscara.

Nadchádzajúca dráma s názvom The Post, za ktorou stojí legendárny režisér Steven Spielberg, nám už onedlho rozpovie skutočný novinársky príbeh zo 70. rokov, kedy bola zverejnená štúdia s názvom Pentagon Papers. A keďže dokumenty obsahovali zamlčiavané skutočnosti o vojne vo Vietname, vtedajší prezident Nixon robil všetko preto, aby ich Washington Post nezverejnilo.

Kým sa ale snímky dočkáme aj u nás, môžeme si zatiaľ vychutnať najnovší pohľad do zákulisia natáčania, ktorý je zároveň aj akousi poctou hercovi Tomovi Hanksovi. Ten totiž so spomínaným Spielbergom spolupracoval už v poradí piaty raz vo svojej kariére. Premiéra The Post je u nás naplánovaná na 22. februára (únor) 2018 a pokiaľ sa chcete o projekte dozvedieť viac, klikajte sem. Chystáte sa do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia