Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2017, 22:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

História Game of Thrones je preplnená krvavým zápasením o moc. Detailne spracované video vám predstaví všetky jej dôležité medzníky

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Približne 12-tisíc ročné dejiny v sebe skrývajú množstvo významných udalostí.

Pokiaľ by ste sa označili za sčítaného znalca všetkých kníh Georgea R. R. Martina, týkajúcich sa jeho kultovej fantasy série Pieseň ladu a ohňa, nasledujúce video vám pravdepodobne neprezradí nič nové. Avšak, pomôže vám osviežiť si pamäť a zaspomínať na dávne veky pred príchodom Prvých ľudí. Ak ale patríte medzi seriálových divákov (respektívne neznalcov knižnej ságy), ktorí sa chcú o pozadí tejto populárnej šou dozvedieť čosi viac, určite vám odporúčame nájsť si chvíľku času a ponoriť sa do histórie Westerosu, plnej neustálych konfliktov a drastických bojov o moc. Na premiéru poslednej série si aj tak ešte nejaký ten čas počkáme, tak prečo si tieto muky nespríjemniť náhľadom do pútavej histórie Westerosu?

Domov
Zdieľať
Diskusia