Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017, 18:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nevinnú ženu skopol zo schodov, spoluväzni ho za to brutálne dobili. Dozvedeli sa, čo urobil a pripravili si preňho pomstu aj za jeho obeť

ZAUJÍMAVOSTI VÄZENIE
Uložiť Uložené

Bulhar sa vo väzení stal obeťou brutálneho útoku.

Minulý rok sa zhrození Berlínčania pozerali na záznam z bezpečnostnej kamery umiestnenej na stanici metra Hermannstrasse, na ktorom sa objavil 28-ročný Svetoslav Stoykov spoločne so skupinkou svojich parťákov a z dosiaľ nepochopiteľného dôvodu nevinnú okoloidúcu ženu brutálne skopol zo schodov. Policajtom sa ho podarilo vypátrať a súd mu nakoniec vymeral trest v dĺžke 2 roky a 11 mesiacov, pričom ho poslal do berlínskeho väzenia Heidering, kde si naňho spoluväzni počkali a zrátali mu nechutný čin, ktorého sa dopustil, a to aj s úrokmi.

Pred pár dňami sa skupinka spoluväzňov bulharského agresora zakryla tričkami, ktoré si umiestnili cez svoje tváre, aby ich nemohli rozoznať kamery a ani strážnici a vychytali moment, keď Stoykov oddychoval na pohovke. Brutálne ho dobili za to, čo spravil nevinnej žene v stanici metra a potom rýchlo utiekli, pričom strážnici nestihli útočníkov zadržať. Nasledovať bude jeho premiestnenie z berlínskeho väzenia, pretože ho tam už Nemecko nemôže nechať zo strachu o jeho život, avšak ktovie, či ho nespoznajú aj mimo hlavného mesta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia