Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2017, 17:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sameyov album je vonku. Nájdeš ho na Spotify aj Apple Music

HUDBA SAMEY SPOTIFY
Uložiť Uložené

Člen košickej Haha Crew dnes vydáva prvý oficiálny sólový album s názvom Mama, neviem, kedy prídem domov.

Chalanom z FCK THEM sa momentálne darí primárne v zahraničí, no v aktivite nezaostávajú ani na Slovensku. Dnes sme sa totiž dočkali vydania dlho očakávaného debutového albumu od Sameya, ktorý je čestným členom "labelu" prakticky od úplného začiatku. Sólo s názvom Mama, neviem, kedy prídem domov oznámil už relatívne dávno a v priebehu príprav opakovane naznačoval, že sa vydal úplne iným smerom ako ostatní. 

Jeho slová si teraz môžeš overiť, keďže sme sa dočkali zverejnenia na streamovacích službách Apple Music a Spotify. Samey sa zároveň nechal počuť, že má v nasledujúcich dňoch v pláne zverejniť všetky skladby aj na YouTube a nám je jasné, že ich nájdeš aj na najznámejšom hiphopovom fóre, keďže mino_dnb nikdy nespí. Od pondelka budú prvým šťastlivcom odosielané prvé predobjednávky, a tak ich pri súčasnom tempe fungovania prepravných spoločností môžete očakávať do konca týždňa. Zatiaľ však plnohodnotná elektronická verzia

Domov
Zdieľať
Diskusia