Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2017 o 9:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ako vyzerá zbesilý útek zo Severnej Kórey? Ani 40 výstrelov a 5 nábojov v tele vojaka nezastavilo na ceste za krajším zajtrajškom

ZAUJÍMAVOSTI SEVERNÁ KÓREA
Uložiť Uložené

Dezertér z KĽDR odmietal zostať vo svojej rodnej krajine.

Nedávno sme na našom webe písali článok o dezertérovi zo Severnej Kórey, ktorý riskoval vlastný život za to, aby sa mohol na druhý deň prebudiť v slobodnej krajine, ale ani zďaleka sme netušili, ako dramaticky celá situácia vyzerala. Dezertér, ktorého meno zatiaľ stále nie je známe, najskôr prešiel zopár stoviek metrov na vojenskom džípe, aby na seba pri príchode ku hranici upozornil svojich kolegov z armády. Nanešťastie pre dezertéra, jeho džíp zapadol, a tak musel rýchlo vystúpiť a po vlastných prebehnúť až ku hranici, avšak to už mal za pätami svojich kolegov, ktorí neváhali vytasiť zbrane a vystreliť na vojaka viac ako 40-krát.

Ako vyzerá zbesilý útek zo Severnej Kórey? Ani 40 výstrelov a 5 nábojov v tele vojaka nezastavilo na ceste za krajším zajtrajškom
Zdroj: UNC

Až 5 guliek ho zasiahlo priamo do tela, čo možno mohlo znamenať jeho smrť, ale usmialo sa naňho šťastie a zatiaľ čo zranený ležal pri hranici, skupina juhokórejských vojakov sa preplazila až k nemu a potom ho pomaličky odtiahla až do bezpečia. Na verejnosť už prenikli informácie nielen o tom, aké hrozivé parazity sa nachádzali v jeho črevách, ale aj úsmevná situácia z nemocničnej izby. Vojak sa už prebral a od lekárov žiadal, aby mu dokázali, že nie je v Severnej Kórei, a preto mu zapli televíziu a on pochopil, že svoj súboj s veternými mlynmi naozaj vyhral.      

Domov
Zdieľať
Diskusia