Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 11:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Post Malone a 21 Savage predstavujú videoklip plný samurajských mečov a krvi ku skladbe roka Rockstar

HUDBA 21 SAVAGE POST MALONE
Uložiť Uložené

Jeden z najúspešnejších singlov za posledné roky konečne dostáva aj sprievodný vizuál.

Ešte približne v polovici septembra vydal Post Malone skladbu Rockstar, o ktorej však už vieme, že vznikla ešte v závere roku 2016, kedy autor zverejnil video z jej nahrávania na Twitteri. Singel by mal byť zároveň prvou ukážkou z jeho chystaného projetku Beerbongs & Bentleys a okrem Postyho na ňom hosťuje aj 21 Savage. 

Že im to bude spoločne ladiť výborne, nám bolo jasné ešte pred prvým prehratím, no možno sme neboli pripravení na banger takýchto rozmerov. Rockstar sa okamžite po vydaní stala najprehrávanejšou vecou vo všetkých rebríčkoch a vo všetkých krajinách a zaznamenala čísla, o akých sa aj omnoho viac etablovaným zahraničným interpretom ani nesníva. Post Malone je jednoducho fenoménom a jeho hudobný talent aj cit pre tvorbu singlov je závideniahodný. Dnes sme sa po dlhých mesiacoch rotovania dočkali aj sprievodného vizuálu plného samurajských mečov a krvi a ty si ho teraz môžeš vychutnať v plnej paráde. 

Domov
Zdieľať
Diskusia