Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2017, 17:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strapo oficiálne predstavuje druhú skladbu z chystaného albumu 13. poschodie. Dopĺňa ju aj nádherný sprievodný vizuál

HUDBA STRAPO
Uložiť Uložené

V tomto roku sa ešte môžeme tešiť na ďalšie Strapove sólo a druhá plnohodnotná ukážka sa medzi fanúšikov dostáva práve dnes.

Že sa ešte v tomto roku môžeme tešiť na veľa kvalitnej domácej rapovej tvorby je nám už všetkým nejaký ten piatok jasné. Do Vianoc ešte vydá svoj projekt viacero stabilných pilierov scény a jedným z nich je nepochybne aj Strapo. Ten zasvätil rok 2017 hlavne živým vystúpeniam a tak trochu poľavil v aktivite v rámci vydávania singlov, čo by mal však správny fanúšik pochopiť.

Čoskoro by sme sa mali dočkať aj dôležitých informácií týkajúcich sa vydania albumu 13. poschodie, no zatiaľ tu máme druhú plnohodnotnú skladbu, ktorá prichádza hneď aj s videoklipom. Keďže Strapo má vo zvyku v disciplíne týkajúcej sa vizuálov vytŕčať, mali sme veľké očakávania a je fajn konštatovať, že nás v žiadnom prípade nesklamal. Práve naopak. 

Dočkali sme sa spolupráce obrovských kapacít, keďže réžiu zastrešil autor filmu Lóve - Jakub Kroner a ako filmový štáb si vybral A-Team Miša Nemtudu. Podobne ako pri ostatných klipoch, aj v tomto prípade sa sám Strapo podieľal na kreatíve a výsledok si teraz v plnej paráde môžeš pozrieť nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia