Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2017, 15:51
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Drake prerušil koncert a z pódia nakričal na fanúšika obchytkávajúceho náhodné ženy. Ak vraj neprestane, zasiahne raper osobne

ZAUJÍMAVOSTI DRAKE SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Ak muž okamžite neprestane, raper zíde z pódia a neznámej osobe všetko poriadne vysvetlí.

V poslednej dobe nás médiá priam zahlcujú správami o sexuálnych útokoch celebrít na úplne bežných ľudí, či už ide o menej známych hercov alebo úplne nesúvisiace osoby. Nedávne dni nás tak naučili, že ani v najvyšších celebritných kruhoch nie je všetko so sexuálnou morálkou v poriadku, no zdá sa, že napríklad taký Drake sa proti obťažovaniu snaží efektívne bojovať.

Raper sa práve nachádza na svojej Boy Meets World Tour a len v posledných hodinách rozpálil austrálske Sydney, no po čase si všimol, že sa v publiku nachádza jeden muž, ktorý sa až podozrivo blízko nachádza pri niektorých ženách. Svoj rap prerušil a následne zakričal, aby s tým muž okamžite prestal a ak tak neurobí, príde dole a poriadne si to s ním vybaví. "Yo, stop that shit. If you don't stop touching girls, I'm gonna come out there." V koncerte následne pokračoval, no dával poriadny pozor, aby sa ženská časť jeho publika nemusela báť o svoje súkromie.

Čas 0:52.

 


 


Drake prerušil koncert a z pódia nakričal na fanúšika obchytkávajúceho náhodné ženy. Ak vraj neprestane, zasiahne raper osobne
Zdroj: thecomeupshow | flickr.com
Domov
Zdieľať
Diskusia