Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017, 18:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Delik má v pi*i a pomenoval tak aj svoj album. Nájdeme na ňom Separa, Aless aj Veca a vyjde už o pár týždňov

HUDBA
Uložiť Uložené

Handlovský dobrý chlapec vydáva ďalší sólový album s názvom MVP, ktorým chce nadviazať na úspech Slobody.

V posledných mesiacoch zažila slovenská rapová scéna veľkú ranu, ktorou bol už oficiálny rozpad handlovskej kapely Moja Reč. Tú sme dlhé roky brali ako jeden z najstabilnejších pilierov scény, no v súčasnosti nám už neostáva nič iné, ako sa tešiť na sólovú tvorbu oboch dobrých chlapcov

Supa aj Delik ešte v tomto roku nadviažu na úspech svojich posledných samostaných album a práve druhý menovaný teraz poodhaľuje aj viac informácií. Už vieme, že jeho chystaný projekt bude niesť meno MVP, no už v tomto rozhovore nám Delik prezradil, že sa názov v žiadnom prípade nespája so športovou terminológiou. Aj keď si to možno mnohí mohli myslieť. Mám v pi*i je jednoducho postoj, ktorý aktuálne zaujal a s veľkou pravdepodobnosťou nám bude všetko vysvetlené v skladbách. Hudobne sa zároveň bude snažiť nadviazať na Slobodu, a tak budeme na výsledok naozaj zvedaví. 

Podľa dostupných informácií sa na albume so 16 skladbami objaví Separ, Vec, Gleb, ELPE, Tono S., ADiss, Aless a Zmetok Drama z Prievidze a čo sa týka dátumu spustenia predpredaja, tak ten je naplánovaný na 15.11. Už o pár dní uzrie svetlo sveta aj prvý singel, takže nám ostáva už len čakať. 

Delik má v pi*i a pomenoval tak aj svoj album. Nájdeme na ňom Separa, Aless aj Veca a vyjde už o pár týždňov
Zdroj: ig: @delikxxx
Domov
Zdieľať
Diskusia