Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017, 14:43
Čas čítania 0:00
Radka T.

Živý Ken sa chystá na šialenú operáciu. Vyberú mu 6 rebier, aby sa z neho stala Barbie

ZAUJÍMAVOSTI BARBIE
Uložiť Uložené

Rodrigo Alves, známy aj ako živý Ken, sa chce postupne stať ženou. Vraj bude radšej sexy starou dámou než starým chlapom.

Meno Rodrigo Alves ti možno nie je až také známe, no keď sa povie živý Ken, väčšine sa rozjasní. Rodrigo sa totiž reálne túžil podobať na hračkárskeho „parťáka“ bábik Barbie, no svoju túžbu po umelom vzhľade doháňa do extrémov. Najnovšie sa opäť prihlásil o slovo šialeným plánom. Z toho, čo chce podstúpiť, ostáva rozum stáť.

Rodrigo už skoro vôbec nevyzerá ako človek. Na vylepšenia minul už pol milióna eur, no vo výdavkoch mieni pokračovať aj naďalej. Za sebou má už napríklad transplantáciu vlasov, v sebe množstvo botoxu a samozrejmosťou je aj plastika nosa. Tá mu však spôsobila značné problémy, o čom sme písali len nedávno.

No zdá sa, že ani bolesti spôsobené rozsiahlymi zákrokmi a veľmi zlý stav kože nezabránili Rodrigovi ďalej si plniť svoje šialené a aj nebezpečné sny. Aj napriek tomu, že už je takmer celý umelý, v transformácii chce pokračovať naďalej. Ďalším cieľom je totiž operácia, pri ktorej mu vyberú až šesť rebier. Jeho snahou je totiž dosiahnuť štíhlejší Barbie pás. Rodrigo je síce chlap a túžil vyzerať ako Ken, no teraz si zmyslel, že chce žiť ako žena. Štíhly pás mu to má postupne umožniť.

Odporúčané
Môžeš byť aj Margot Robbie a vždy sa nájde niekto, kto o tebe napíše, že si 7 z 10 a klameš (Komentár) Môžeš byť aj Margot Robbie a vždy sa nájde niekto, kto o tebe napíše, že si 7 z 10 a klameš (Komentár) 20. júla 2023, 9:00

Na to, aby sa mu podarilo dosiahnuť, čo chce, odcestoval výstredný Londýnčan do Los Angeles, konkrétne do Beverly Hills. Tam si našiel doktora Michaela Obenga, aby sa s ním porozprával o ďalšom postupe. A vyzerá to tak, že odstránenie rebier je už len otázkou času. „Mám priateľov, ktorí to podstúpili. Nie je to jednoduchý zákrok, ale je možný,“ cituje ho denník The Sun.

Jeho veľkým vzorom je nevlastný otec Kardashianiek Bruce Jenner. Ten je však verejnosti známy už pod menom Caitlyn, keďže sa rozhodol stať ženou. „Urobím to, čo Caitlyn Jenner. Keď budem mať 50 rokov, radšej sa zmením na sexy starú dámu, než byť starý chlap,“ vyhlásil Rodrigo.

Domov
Zdieľať
Diskusia