Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2017, 20:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ďalšia obeť sexuálneho napadnutia ukazuje prstom na známeho Dustina Hoffmana. Kontroverzné obvinenia Spaceym a Weinsteinom skrátka nekončia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obeťou charizmatického Dustina Hoffmana mala byť iba 17-ročná Anna Graham Hunter.

Najprv Weinstein, následne Spacey a teraz aj Dustin Hoffman? Nestačíme sa čudovať. Podľa slov scenáristky Anny Graham Hunter bol Dustin Hoffman pri natáčaní snímky Death of a Salesman z roku 1985 neuveriteľne dotieravý. Doslovne teda prehlásila: „Počas prvého natáčacieho dňa ma požiadal, aby som mu pomasírovala nohy. Otvorene so mnou flirtoval, chytil ma za zadok a rozprával predo mnou o sexe. Jedného rána som išla do jeho šatne. S úsmevom sa na mňa pozrel, usmial sa a povedal, že bude mať na tvrdo varené vajcia a jemne varený klitoris. Bez slova som odišla a následne som sa v kúpeľni rozplakala". 

K jej slovám sa už stihol vyjadriť aj samotný Hoffman. Povedal, že má voči ženám veľký rešpekt a cíti sa strašne za všetko nepríjemné, čo voči scenáristke vykonal. Jeho správanie v danej dobe vraj ale neodrážalo skutočné hercovo ja. Myslíte si, že Hoffman zašiel so svojím správaním pridaľeko? Alebo sú niektoré obvinenia z poslednej doby len poriadne nafúknuté?

Ďalšia obeť sexuálneho napadnutia ukazuje prstom na známeho Dustina Hoffmana. Kontroverzné obvinenia Spaceym a Weinsteinom skrátka nekončia
Zdroj: MGM/UA Communications Company
Domov
Zdieľať
Diskusia