Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2017, 19:36
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Internet pobláznila nová krásna kriminálnička. Členku amerického gangu zadržali s fialovou pištoľou a ľudia za ňu chcú zaplatiť kauciu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladá Mirella si okamžite našla tisíce nápadníkov.

Stále len 20-ročná Mirella Ponce sa zo dňa na deň stala nečakanou hviezdou na internete po tom, čo jej fotografiu zverejnila na svojej facebookovej stránke polícia z kalifornského mesta Fresno. Polícia mladú krásku zadržala po tom, čo ju zastavili vo vozidle, v ktorom následne po prehliadke našli nabitú zbraň a k tomu aj malé dieťa na zadnom sedadle. Spoločne s Mirellou a malým dieťaťom sedeli v aute ešte ďalší dvaja ľudia a hneď sa ukázalo, že celá posádka vozidla patrí do miestneho gangu Tiny Rascal Gang.

Mladá kriminálnička si však kvôli nedovolenému ozbrojovaniu a držaniu ukradnutej zbrane poriadne zavarila, pretože v obidvoch prípadoch ide o trestné činy a po zatknutí jej sudca nastavil už aj výšku kaucie. Za každý trestný čin bude musieť zaplatiť 50-tisíc dolárov na to, aby mohla z väzenia vyjsť, a tak ju to bude stáť 100-tisíc dolárov, čo je čiastka, ktorú si zrejme ani 20-ročná členka gangu nemôže len tak dovoliť.

Na internete jej fotografia aj záber na fialovú zbraň spôsobili veľký ošiaľ a príspevok už z oficiálnej policajnej stránky dokonca zmizol, pretože fotografia rýchlo získala cez 4-tisíc zdieľaní a tisíce komentárov.

Viacerí komentujúci dokonca mladej žene ponúkali to, že za ňu celú kauciu zaplatia, ale žiadny z nich pravdepodobne svoje odvážne sľuby nesplnil. Mirella tak bude musieť tŕpnuť, ako sa jej situácia vyvinie, pretože skončiť v dvadsiatke za mrežami, to nie je najlepší štart do dospelosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia