Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2017, 14:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vzdelávacia stránka o sexe učí sedemročných spôsoby orálneho či análneho potešenia. Belgický web teraz čelí poriadnym problémom

ZAUJÍMAVOSTI DETI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Školská pomôcka schytáva obrovské množstvo kritiky.

Slúžiť má na vzdelávanie, no podľa ľudí je až príliš podrobná. Belgická stránka menom Alles over seks (Všetko o sexe) sa špecializuje, ako už môžeš usúdiť z názvu, na sexuálnu výchovu a na internete sa nachádza už deväť rokov. Na počiatku ju vytvorila zdravotná organizácia Sensoa, teraz však slúži ako vzdelávací web pre mladých žiakov a ponúka detailné vysvetlenie všetkého, čo súvisí so sexuálnym vyžitím. Jeho rôzne aspekty sú rozobrané do presného detailu a záujemca sa na webe dozvie všetko od regulovania pôrodu cez rôzne techniky orálneho sexu až po sexuálne pozície. Belgické školy túto stránku odporúčajú pre sedemročné deti aj napriek tomu, že samotná stránka je určená až pre minimálne pätnásťročných.

Belgické úrady vo Flámsku web podporujú, to sa však nepáči rodičom, ktorí v posledných dňoch upozornili na svoju nespokojnosť s až prílišnou podrobnosťou obsahu webstránky. Texty majú byť jednoducho nevhodné pre vek žiakov, zatiaľ čo sa učitelia obhajujú, že stránka ukazuje tú technickú časť sexu, nie emočnú. Zakladateľ stránky však nevidí problém, Sven Gatz je totiž názoru, že sa mladí ľudia stretávajú so sexom omnoho skôr, než si to dospelí myslia a k mnohým informáciám sa dopracujú z vlastnej zvedavosti. Je tak lepšie, aby sa žiakom ponúkol obsah podaný rozumnou formou, než aby si na internete načítali hlúposti z pochybných zdrojov. Stránku si môžeš prezrieť na tomto odkaze.

Vzdelávacia stránka o sexe učí sedemročných spôsoby orálneho či análneho potešenia. Belgický web teraz čelí poriadnym problémom
Zdroj: www.allesoverseks.be
Domov
Zdieľať
Diskusia