Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 12:23
Čas čítania 0:00
Radka T.

Bratislava má mať ďalšie nákupné centrum. Gigantickú stavbu však nečakaj

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nákupné centrum ráta na začiatku len so štyrmi prevádzkami.

Zdá sa, že nákupných centier v Bratislave nie je nikdy dosť. Podľa najnovších informácií by malo ďalšie vzniknúť v mestskej časti Ružinov, no nemalo by ísť o žiadnu gigantickú stavbu.

Hoci to Ružinovčania nemajú do menších či väčších nákupných centier ďaleko, plánom je postaviť ďalšie, a to v časti Prievoz. Ako informoval Trend, obchodné centrum má vzniknúť na pozemkoch s rozlohou vyše 20-tisíc štvorcových metrov. Vyrásť má v blízkosti autoumyvárky a McDonald′s.

Bratislava má mať ďalšie nákupné centrum. Gigantickú stavbu však nečakaj
Zdroj: Google Street View

Návrhom investora je postaviť jednopodlažnú stavbu s budovami do tvaru písmena L. Samotné centrum by malo mať rozlohu 3 186,2 štvorcového metra, pričom na začiatku by mali byť otvorené len štyri prevádzky. Zatiaľ však nie je známe, čo konkrétne budú ponúkať.

V prvej etape sa majú vybudovať vnútroareálové komunikácie, spevnené plochy a inžinierske siete. Ľudia, ktorí si budú chcieť v tomto obchodnom centre nakúpiť, sa doň dostanú priamo z Prievozskej ulice. Návrh na realizáciu podala spoločnosť Real Estates Building. Ide o prvú etapu projektu, no ráta sa aj s možným rozšírením predajnej plochy. Podľa Trendu má ísť o menší koncept s názvom Obchodné centrum Prievoz.

Domov
Zdieľať
Diskusia