Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017, 16:25
Čas čítania 0:00
Marek R.

O necelý mesiac sa do kín dostane dokument o Conorovi McGregorovi, ktorý sa pripomína skvelým trailerom

FILMY A SERIÁLY ŠPORT
Uložiť Uložené

Jedna z najväčších športových hviezd súčasnosti sa dočkala svojho dokumentu.

Ak máte radi športové dokumentárne filmy, potom vás ten nasledujúci určite poteší. Jedna z najväčších športových osobností súčasnosti - Conor McGregor, sa totiž posledné mesiace len nepripravoval na svoj zápas proti Mayweatherovi či neužíval si svoje zarobené peniaze, ale aj pomáhal pri nakrúcaní dokumentu s výstižným názvom Notorious. A konečne sme sa dočkali aj traileru.

Dokument sa, našťastie, nebude zaoberať len prípravou na jeho súboj proti americkému boxerovi. Nakrúcal sa totiž dlhé štyri roky a uvidíme v ňom rapídny vzostup mena Conor McGregor - od bývania so svojimi rodičmi a finančnými ťažkosťami až po jednu z najväčších športových hviezd súčasnosti. Viac vám už ale napovie samotný trailer.

Čo sa týka premiéry, v rodnom Írsku a aj v Spojenom kráľovstve sa do kín dostane už onedlho, presnejšie 1. novembra, neskôr sa dostane aj do Spojených štátov, Kanady, Austrálie či dalších kútov sveta, či si ho budeme môcť vychutnať aj na Slovensku či v Česku, zatiaľ nevieme. No verím, že aj keby nie, tak vás to nezastaví a dokument o tomto skvelom športovcovi si pozriete aspoň z pohodlia domova.

Domov
Zdieľať
Diskusia