Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2017, 3:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

50 odtieňov slobody ukazuje prvé zábery vrátane svadby, erotiky a zabíjania. K lacnému sexu tak pribúda aj akcia a zbrane

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Keď ste si už mysleli, že nižšie klesnúť nemôžu...

Dosť neočakávane vyšiel prvý oficiálny teaser pre 3. časť erotickej trilógie 50 Shades. Záverečný diel nesie slovenský názov 50 odtieňov slobody. V záberoch nižšie môžeme vidieť niečo zo soft erotiky, pár sexuálnych pomôcok, bohatstvo pána Greya a na počudovanie aj zbrane a nejaké tie výstrely. Len ťažko vám niekto  z redakcie prezradí, či sa snímky držia kníh, no ak áno, musí to byť slušný bordel. Séria sa totiž transformovala z romantickej erotiky v úbohý pokus o erotický akčný thriller. Tentoraz už Jakuba (benneho) asi na trojku skrz recenziu do kina nedostaneme. Premiéra Fifty Shades Freed je naplánovaná na 8. február 2018, 6 dní pred Valentínom. Réžie sa opäť uchopí James Foley, ktorý sa postaral aj o predošlú časť.

Domov
Zdieľať
Diskusia