Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2017, 20:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž vďaka objednávke pizze vyriešil únos dievčatka zo vzdialenosti 8000 kilometrov

ZAUJÍMAVOSTI ÚNOS
Uložiť Uložené

Harry je na svoje konanie patrične hrdý.

Brit Harry Brown pracuje v supermarkete Sainsbury’s a ešte pred mesiacom by nikdy nepovedal, že jedného dňa úspešne vyrieši prípad únosu. Malé dievčatko Yvette Henley bolo ešte začiatkom júna zverené do starostlivosti jej starého otca a starej mamy, k čomu sudca pristúpil po tom, čo sa dozvedel, že sa v starostlivosti jej rodičov nachádza v nebezpečenstve. Jej otec Virgil Henley s rozsudkom súdu nesúhlasil, a tak vlastnú dcéru uniesol do amerického štátu Arizona, kde s ňou býval v lacnom moteli a vyhýbal sa spravodlivosti. Po únose zostali starí rodičia zhrození a obrátili sa aj na políciu, čo im nijak zvláštne nepomohlo.

Muž vďaka objednávke pizze vyriešil únos dievčatka zo vzdialenosti 8000 kilometrov
Zdroj: Facebook

Pri rozmýšľaní nad možným vyriešním prípadu prechádzali aj cez priateľov Virgila Henleyho na Facebooku, pri čom narazili na 21-ročného Harryho Browna zo Spojeného kráľovstva. Mladý Harry obľubuje počítačové hry a pracuje v supermarkete, takže nevedel, ako by mohol s prípadom pomôcť, ale keď mu navrhli, aby sa s Virgilom skúsil skontaktovať, ochotne sa pustil do práce. V priebehu dvoch dní s ním nadviazal dôvernejšiu konverzáciu a správal sa tak, že jeho situácii úplne rozumie. Napokon sa Harry ponúkol, že Virgilovi objedná pizzu na svoj účet, čomu Virgil uveril a poslal Britovi úplnú adresu aj s číslom motelovej izby. Onedlho mu tak na dvere nezaklopal doručovateľ pizze, ale policajná hliadka, ktorá zabezpečila unesené dievčatko a neskôr ho dopravila až do Kalifornie, kde dnes žije so svojimi starými rodičmi. Harry sa v médiách priznal, že si nikdy nemyslel, ako mu raz pomôže trávenie dlhých hodín na internete.

Odporúčané
Afroamerické dvojčatá s bielou kožou uniesli ako deti. Na pódiu museli hrýzť hadom hlavy a spávali vo vozoch s plošticami Afroamerické dvojčatá s bielou kožou uniesli ako deti. Na pódiu museli hrýzť hadom hlavy a spávali vo vozoch s plošticami 6. augusta 2022, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia